Daklekkage

Daklekkage

Een hoogst ongemakkelijke situatie. Een daklekkage is erg vervelend en natuurlijk zit niemand hier op te wachten. De grootste oorzaak van een daklekkage is dat een dak slecht of nauwelijks onderhouden is. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden kunnen er onderdelen op het dak sneuvelen, waardoor het regenwater een weg naar binnen kan vinden. Vooral een langdurige daklekkage kan voor grote problemen zorgen. Denk hierbij aan isolatieplaten die vollopen met water, rottend hout en een aangetast dakbeschot. Daarom is het belangrijk om snel te handelen bij een daklekkage en de oorzaak snel op te sporen en te verhelpen.

Daklekkage komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Wij streven er dan ook naar om u binnen 24 uur van dienst te zijn. Ook in het weekend zijn wij bereikbaar.

Wij geven u uitleg over de daklekkage. Aan de hand van foto’s  krijgt u een duidelijker beeld van de werkzaamheden en de te gebruiken materialen.

Lekt uw dak en weet u zich geen raad? Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op en wij lossen het deskundig voor u op.